BEFEJEZÉSHEZ kérjük görgessen lefele.

Mindenki, aki a Magyar Családellátók BIZTONSÁGOS ÉLELMISZEReit vásárolja, magyar emberek, gazdák, feldolgozók megélhetését segítik.

Budapesten 10 ezer Ft alatt 1000Ft szállítási díjat számítunk fel.
Bemutatkozó videó. Klikk ide! 
         

Alma gyümölcslé 5L

Egységár bruttó: 360.-Ft/liter


Alma: 

Az egyik legismertebb és legfontosabb gyümölcsünk, mivel Magyarország almatermelése európai szinten is igen kiemelkedő. Fogyasztása nem korlátozódik néhány hetes időszakra, ugyanis kiváló hűtőházi eltarthatóságának köszönhetően az év minden szakában könnyen és viszonylag olcsón megvásárolható, s tárolás során alig veszít vitamintartalmából.

Tartalmaz A vitamint, B-komplex vitaminokat, de C-vitamin tartalma jóval csekélyebb, mint  az egyéb citrusféléké (citrom, narancs), mégis a benne megtalálható ásványi anyagoknak köszönhetően nagyon jó hatással van az emésztésre. A kálium, a kalcium, cink, fluor, jód, szelén együttesen szükségesek az ellenálló immunrendszer kialakulásához, egészségünk megőrzéséhez.

Van pár kivételesen előnyös tulajdonsága, melyek kiemelik a mezőnyből, és valóban a legfontosabb gyümölcsünkké teszik:

-         hatásos koleszterin elleni szer, ami nagyban csökkenti a leggyakoribb halálozási ok, a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

-         kedvező a hatása cukorbetegség esetén is, mivel a pektin vékonybél falán alkotott bevonata csökkenti a cukor felszívódását

-         székrekedés és hasmenés esetén kiválóan alkalmazható

-         megköti a bélben a rákkeltő anyagokat, így csökkenti a vastagbél daganatok kialakulásának kockázatát

Egységár bruttó: 360.-Ft/liter


Videónk a gyümölcslevekről. Kattintson a linkre: 
www.youtube.com/watch

  db x 1800 -Ft