A termékeket GLS-sel szállítatjuk ki.
10.000 Ft felett 1000Ft a szállítási költség.
10.000 Ft alatt 1600 Ft-ot számolunk fel. 
Amennyiben GLS CsomagPontra
kéri, úgy 800Ft a szállítás.
A megrendelés megjegyzés rovatában, adja meg az Önhöz legközelebbi GLS CsomagPont pontos címét!
Rendelése felöl érdeklődhet a 0630 868 8875-es számon

   GasztroAngyal-műsora rólunk

                                                      Királybúzáról műsorAz árak bruttó árak és 27% áfát tartalmaznak.

A RENDELÉSHEZ NEM KELL REGISZTRÁLNI! A regisztráció nem szükséges!

A rendeléshez görgessen a honlapon lefele. Egymást követően csoportosítva találja a termékeinket. Az alattuk lévő üres négyzetbe írja be a vásárolni kívánt mennyiséget. Pl. almalé 5 l 4 db. Ekkor a honlap alján megjelenik a beírt rendelés végösszege, ez folyamatosan frissül, amikor egy új termék kerül a kosárba. A rendelést a lap alján a befejező lépés megnyomásakor tudja lezárni. Ezt követően csak a rendelési adatokat kell megadni, majd elküldeni számunkra rendelést. A rendelésről visszaigazoló email érkezik azonnal a posta fiókjába. Rendelésével pár napon belül jelentkezünk.  

Figyelem!

A termékeket GLS-sel szállítatjuk ki.
10.000 Ft felett 1000Ft a szállítási költség.
10.000 Ft alatt 1600 Ft-ot számolunk fel. 
Amennyiben GLS CsomagPontra
kéri, úgy 800Ft a szállítás.
A megrendelés megjegyzés rovatában, adja meg az Önhöz legközelebbi GLS CsomagPont pontos címét!
Figyelem! Önhöz több ilyen is van.
Rendelése felöl érdeklődhet a 0630 868 8875-es számon


Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk, a 06 30 868 88 75-as telefonszámon igyekszünk mindenben segíteni Önnek.


A gyümölcsleveink minőségüket a felbontás után 2 hétig őrzik meg, hűtőben tárolva. Felbontás nélkül a gyártástól számított 6 hónapig vállalok rá garanciát.

 

Az aszeptikus zsákon két gyártási dátum szerepel. Az egyik önálló dátum a zacskó gyártási dátuma. Egy aszeptikus zsák felhasználhatósága 5 év. A másik a gyümölcslé megnevezése mellett szerepel (alma, meggy, stb.), a gyártási szám alatt. Ez a gyümölcslé töltésének dátuma, innetől számított 12 hónapig fénytől védett, hűvös helyen tárolva a minőségét megőrzi. A gyártási szám alapján pedig minden egyes termék egyedileg beazonosítható.

 

Mivel nincs tartósítószer a gyümölcsleveinkben ezért ritkán előfordulhat, hogy 5-600 darabból 1-1 db megbuggyan. Ennek jele lehet, hogy a zsákban a nyomás megnő, feszül. Természetesen ezekre is garanciát vállalok. Az ilyen gyümölcslevet a következő szállításnál cseréljük. Kérjük, hogy ezt a zsákot is bontsák fel, hogy a túlnyomást megszüntessék. 

 A vásárlástól elállási lehetőség 8 nap. Az árú átvételétől számított 8 napig az árút kicseréljük vagy ellenértékét az árú visszajutatása után kifizetjük. 

 

Az 5 literes romlott gyümölcslét akkor tudjuk kicserélni, a problémák elkerülése végett, ha legalább 3 liter van még benne (a 3 literesekben pedig 2 liter), így megvizsgálhatjuk mi lehetett a gond. a benne fejlődő gázt ki kell engedni ,amíg abba nem marad a puffadás.
Fontos: az aszeptikus zsákra kérjük ráírni az Ön (a vásárló) nevét, telefonszámát, és ha kapott, a rendelési azonosítóját.

 

A gyümölcslevek íze változhat, hiszen amilyen fajta almát, szilvát, stb. dolgozunk fel olyan az íz is! Az íz az előző év csapadékosságosságától, napsütésétől is függ. Az eltérések kiegyenlítését a nagyobb cégek adalék anyagokkal oldják meg.

Soha nem dolgozunk fel olyan gyümölcsöt, amelynek nem ismerjük az eredetét és nincs naplózva, hogy hogyan termesztették, hogyan oldották meg a növényvédelmet!

Gabonaszármazékot nem rakunk bele, hogy rostosabb legyen!

(Gabonaszármazékot azért raknak a gyümölcslébe, mert így tudják újra "rostossá varázsolni". Ezért van az, hogy a lisztérzékeny emberek rosszul vannak bizonyos gyártású gyümölcslevektől.)

Termékeink 100%
 gyümölcs tartalommal rendelkeznek. Az íz és az állag érdekében az adott gyümölcs almalével van keverve.  Az almalé almavelőből és tisztított vízből készül. 

Termék neve                                                      Összetevők

Almalé 100% gyümölcstartalom 100% almalé
Körtelé 100% gyümölcstartalom 33% körtevelő 67% almalé
Őszibaracklé 100% gyümölcstartalom 33% őszibarackvelő 67% almalé
Kajszibaracklé 100% gyümölcstartalom 33% kajszibarackvelő 67% almalé
Erdei gyümölcslé 100% gyümölcstartalom 33% vegyesgyümölcsvelő(bodza,körte,meggy,csipke)  67% almalé
Meggylé 100% gyümölcstartalom 33% meggyvelő 67% almalé
Szilvalé 100% gyümölcstartalom 33% szilvalévelő 67% almalé
Piros Ribizlilé 100% gyümölcstartalom 33% pirosribizlivelő 67% almalé
Bogyósgyümölcsök Keverék 3L meggyvelő,bodzavelő,csipkebogyóvelő,szedervelő,pirosribizlivelő
Alma C 100% almalé növényi C-vitamin 86 mg/100 ml
Málnalé 33% málnavelő 67% almalé
Fekete ribizli 33% feketeribizlivelő 67% almalé
Szederlé 33% szedervelő 67% almalé
Sárgarépalé 33% sárgarépavelő 67% almalé
Sütőtöklé 33% sütőtökvelő 67% almalé
Homoktövises almalé : 12 % homoktövis 88 % almalé 12% homoktövisvelő 88% almalé
Fekete Bodza almával 33% bodzavelő 67% almalé
Szamócalé 33% szamócavelő 67% almalé
Céklalé 33% céklavelő 67% almalé
Csipkebogyó almával 33% csipkebogyóvelő 67% almalé

FIGYELEM! Postai áruküldés esetén nincs lehetőség utalvánnyal fizetni. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vásárlói tájékoztató:

Az Eladó:

Eladó neve:

Családi Gondoskodás Bt

Eladó címe:

Magyarország, Kecskemét 6000 Darázs u. 1.

Adószám:

HU 20348375-1-03

Pénzintézet neve:

Fókusz Takarékszövetkezet

Cégjegyzékszám:

03 06 109084
   

 

 

 

 

   A Szerződés tárgya:
Az Eladó a
csaladellato.hu webáruházban elektronikus kereskedelmi tevékenységet folytat, az itt eladásra kínált termékeket a Vásárló megvásárolja.

Feltételek:
A
csaladellato.hu webáruházban mindenki vásárolhat, aki a vásárlás végén a megrendelő űrlapot valós adatok alapján kitölti, jelen üzletszabályzatot elfogadja és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti. Az Eladó által nem visszaigazolt rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A bemutatott termékek:
A bemutatott termékek jellemzői az árucikkek információs oldalairól tudhatók meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója a felelős. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.

Garancia és szavatosság:
Az Eladó az általa eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A
csaladellato.hu webáruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek eladásra, a garancia a számla eredeti példányával, vagy annak másolatával érvényesíthető. Az Eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Nem rendeltetésszerű tárolásból eredő károk esetén az Eladó a termékekre semmiféle garanciát nem vállal.

Rendelés:
A
csaladellato.hu webáruházban történt rendeléssel minden Vásárló kijelenti, hogy elfogadja az Üzletszabályzatot, magára nézve azt kötelező érvényűnek tartja, tisztában van a rendelés menetével. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a Vásárló a megrendelő űrlapot maradéktalanul, helyesen, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó felelősséget nem vállal. Szállítás: A csaladellato.hu  webáruházban megrendelt termékeket az Eladó személyesen kiszállítja. A megrendelés végösszege tartalmazza a kiszállítást bruttó 10000Ft-os vásárlás esetén. 10000Ft-os vásárlás alatt bruttó 1000Ft-ot számítunk fel a kiszállítás miatt.

Fizetés:

Kézpénzben a termékek átvételekor. Vagy előreutalással történet. Esetenként postai utánvétre is van lehetőség.


A vásárlástól való elállás joga:
A Vásárló jogosult a megrendelést követően, de legkésőbb 48 órával a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az online ügyfélszolgálat telefonszámán és e-mailben jeleznie kell. Ebben az esetben a Vásárlót semmilyen költségviselés nem terheli. Amennyiben a Vásárló az áruk kiszállításakor eláll a vásárlástól, úgy kötelezettséget vállal kártérítés címén a vételár 20%-ának megfizetésére az Eladó részére. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával felmerült költségeket. Az Internetes áruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Amennyiben jelen pontban felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, az Eladó a termékre 7 napos cserelehetőséget biztosít az Internetes áruházban.

Felelősség korlátozása:
A
csaladellato.hu webáruházban való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét, és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Az Eladó semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat
- Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza az Internetes áruház akadálytalan működését és a vásárlást
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon
- Bármely levél - független attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - de főleg bármilyen adat elvesztése
- Bármely szoftver nem megfelelő működése
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei

Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vismajor esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll. Az Eladó az Internetes áruházban szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az Internetes áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, így az ez előtti megrendelésekre nem vonatkozik.

Személyes adatok:
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni, helyesbíteni, vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Az Eladó a megrendelések során rögzített adatokat kizárólag a vásárlás lebonyolításához használja fel és a termékkel kapcsolatos információk átadásához, azokat harmadik félnek nem adja át. Esetenként felkereshetjük, információ átadással. 

--

Üdvözlettel:
Király család

Családi Gondoskodás Bt. 

06 20 662 86 07

www.csaladellato.hu

magyargyumolcsle@gmail.com   

6000 Kecskemét, Darázs utca 1.